3D-laserleikkaus

3D-laserleikkaus sopii teräs- sekä muiden metalliprofiilien ja putkien kustannustehokkaaseen sekä yksityiskohtaisen tarkkaan laserleikkaukseen. Pitkän kokemuksemme ja modernin konekantamme ansiosta pystymme tarjoamaan hyvin ainutlaatuisia palvelukokonaisuuksia, joiden puitteissa voimme laserleikata erilaisia kappaleita sekä tarvittaessa valmistaa niistä kokonaisia laitekokoonpanoja.

Ydinosaamiseemme lukeutuu niin metallien kuin myös putkien laserleikkaus sekä erilaisten profiilien, palkkien ja putkien taivutus sekä vaativatkin kaarretaivutukset. Lisäksi valmistamme ja suunnittelemme erilaisia komponentteja ja kokoonpanoja. Kaikki 3D-leikkauspalvelumme ovat EN1090-2:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisia toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. Lisäksi meiltä onnistuvat tarvittaessa myös sopimusvalmistus ja projektitoimitus. Kun siis kaipaat apua 3D-laserleikkaukseen, ota meihin yhteyttä tai kysy suoraan tarjousta!

3d-leikkaukset putkilaserin avulla

3D-laserleikkaus tarkkaan viimeistellyillä yksityiskohdilla onnistuu aina laadukkaasti A. Reponen Oyn ammattitaitoisten osaajien käsissä. Ydinosaamiseemme lukeutuu myös metalli– ja teräsprofiilien sekä putkien taivutus. 3D-laserleikkauksia toteutamme kattavasti erilaisille kone- ja laitevalmistajille sekä muulle konepajateollisuudelle.

3D-laserleikkaus toteutetaan putkilaserin avulla, jonka taustalla toimii ainutlaatuinen 3D-putkilaserleikkausjärjestelmä. Sen avulla voimme leikata tarpeidesi mukaisia pieniä yksittäisiä komponentteja tai vaihtoehtoisesti käsittelemään isomman kokoluokan putkia, palkkeja profiileja ja avoprofiileja sarjatuotantona. Myös erikoisosaamista vaativien yksityiskohtien toteuttaminen onnistuu automatisoinnin avulla kustannustehokkaasti ja tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

Parasta teknologiaa

Käyttämämme putkilaserin työnjälki on ensiluokkainen ja prosessi nopea. Menetelmä onkin yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ja sen eduiksi lukeutuu tarkkuuden ja nopeuden lisäksi laaja geometrinen vapaus. Työkappaleiden mittatarkkuus taas mahdollistaa omalta osaltaan kokoonpanotoimintojen sekä hitsauksen automatisoinnin. Ohjattuna toteutamme myös offshore- ja rakennusteollisuudessä käytettäviä mekaanisia lukitteita, joiden avulla pystymme lisäämään rakenteiden tukevuutta ilman mittavaa hitsausta. Ota siis sinäkin yhteyttä ja kysy lisää 3D-laserleikkauksesta!