Konttirakenteet

Olemme laadukkaiden sekä kestävien konttien valmistus ja laitetilojen ratkaisutoimittaja – kerro meille tarpeesi, niin me toteutamme niiden pohjalta aina parhaat ratkaisut. Laitetilojen suunnittelun, toteutuksen ja asennukset teemme aina avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelemme aina laitetilan mitoituksen, rakenteet ja installaatiot vastaamaan asiakkaan ja kohteen erityisvaatimuksia. Toimitamme laitetiloja myös P1 ja P2 paloluokituksella. Suunnittelemme ja toteutamme paloluokitellut laitetilat asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Erikoiskontti juuri sinun tarpeeseesi

Erikoiskontti eli muokattu kontti tarjoaa vaihtoehdon tavalliselle kontille silloin, kun tarve on erityinen. Rakennamme kaikki erikoiskontit avaimet käteen -periaatteella sen perusteella, mitä asiakas haluaa ja millaisen käyttöön kontti tulee. Pystymme rakentemaan erikoiskonteista juuri sellaisia, kuin tarve ja olosuhteet vaativat. Vuosien varrella olemme valmistaneet useita erilaisia erikoiskonttien räätälöintejä laidasta laitaan, joten meille mikään toteutus ei ole mahdoton.

Erikoiskontteja voidaan varustella monin eri tavoin

Pystymme tekemään erikoiskontteihin muiden muassa seuraavia varusteluja

  • maalaukset toivomalla värillä
  • vaihtolavakiskot
  • sähköistykset
  • ovet, ikkunat, hyllyt ja työtasot
  • valuma-altaat
  • läpiviennit
  • kyltit, teippaukset, yms.

Varavoimakontti

Kaipaatko varavoimaa? Tällöin paras ratkaisu on erityinen varavoimakontti, joka huolehtii sähkön riittävyydestä haastavissakin tilanteissa. Palvelumme on kokonaisvaltaista, eli huolehdimme kaikesta tarvittavasta aina toiveidesi mukaisesta suunnittelusta valmiin kontin toteutukseen. Projektin hallinta, koneiden kehyksien valmistus, polttoainejärjestelmät sekä pakoputkistot onnistuvat kaikki toimestamme osana kokonaisuutta. Lisäksi hoidamme kaikki tarvittavat varavoimakontin asennukset.

Villaelementtikontti

Villaelementtikontit ovat oiva ratkaisu eristettyä konttia etsivälle. Villaelementit pitävät kontin lämpimänä, käytettiinpä sitä sitten taukotilana tai kylmyyttä kestämättömien aineiden tai materiaalien varastointiin tai kuljettamiseen. Meiltä saat tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset villaelementtikontit avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

Merikontti

Merikontit ovat suunniteltu tavaran kuljetusta sekä varastointia varten, sillä ne tarjoavat kustannustehokkaan ja laadukkaan ratkaisun kuljetus- tai varastointitilan tarpeeseen. Toteutamme kontit aina tarpeesi mukaan, niin tavallisina konttiratkaisuina kuin myös räätälöityinä versioina. Tilaa nyt merikontti meiltä, niin saat palvelua tarpeesi mukaan!

Muita kontteja

Varustekontti

Toteutamme varustekontit aina yksilöitynä, juuri asiakkaan tarpeen mukaisin varustein ja vaatimuksin viimeisteltynä.

Lämpökontti

Lämpökontti lämmittää tehokkaasti suuretkin kohteet. Konttiin pakattu lämpöyksikkö aloittaa lämmöntuotannon saman tien, joten työskentelyyn sopiva lämpötila saavutetaan nopeasti. Olemme valmistaneet lämpökontit esimerkiksi rakennusliikkeille, kasvihuoneille ja teollisuusyrityksille, joten lämpökontti kannattaa tilata meiltä.

Eristetty kontti

Eristetty kontti soveltuu esimerkiksi elintarvikkeiden kuljetukseen. Eristekontissa oleva lämpöeristys pitää lämpötilan elintarvikkeille sopivana koko kuljetuksen ajan. Sitä voidaan hyödyntää myös kylmävarastointiin esimerkiksi sesonkivarastona. Eristetty kontti onnistuu meiltä monen vuoden kokemuksella.

Säiliökontti

Säiliökontti kuljettaa ja varastoi nestemäiset aineet turvallisesti. Meiltä saat erikokoiset säiliökontit myös erilaisin lisävarustein kuten lämmityksen, eristyksen tai painepurkulaitteiston kera.

Paikan päällä rakennettavat laitesuojat

Mikäli valmis laitesuoja on liian iso maantiekuljetukseen niin voimme toimittaa laitesuojan elementti toimituksena. Myös rakennuskohteen ollessa sellaisessa paikassa, jonne valmista laitetilaa ei voida kuljettaa rakennamme laitesuojan paikan päällä. Tällaisissa tapauksissa teemme elementit tehtaallamme ja hoidamme laitesuojan pystytyksen ja installaatiot paikan päällä avaimet käteen periaatteella

Laitetilojen varustelu

Laitetilan täydellinen sähköistys asiakkaan tarpeen mukaan

Jäähdytyslaiteasennukset
Tele- ja kuitulaitteiden asennus
Voimalaitteiden virransyöttölaitteiden asennukset
Kojeistojen ja pumppaamolaitteiden esiasennukset

Toteutamme laitesuojien toimitus sisällön vastamaan asiakkaan tarpeita myös paikan päällä rakennettavissa kohteissa.