Konttirakenteet

Olemme laitetilojen ratkaisutoimittaja. Kerro meille tarpeesi, niin ratkaisemme ne. Laitetilojen suunnittelu, toteutus ja asennukset avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelemme laitetilan mitoituksen, rakenteet, ja installaatiot vastaamaan asiakkaan ja kohteen vaatimuksia. Toimitamme laitetiloja myös P1 ja P2 paloluokituksella. Suunnittelemme ja toteutamme paloluokitellut laitetilat asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Varavoimakontit

Kaipaatko varavoimaa? Tällöin paras ratkaisu on erityinen varavoimakontti, joka huolehtii sähkön riittävyydestä haastavissakin tilanteissa. Palvelumme on kokonaisvaltaista, eli huolehdimme kaikesta tarvittavasta aina toiveidesi mukaisesta suunnittelusta valmiin kontin toteutukseen. Projektin hallinta, koneiden kehyksien valmistus, polttoainejärjestelmät sekä pakoputkistot onnistuvat kaikki toimestamme osana kokonaisuutta. Lisäksi hoidamme kaikki tarvittavat varavoimakontin asennukset.

 

Villaelementtikontit

Villaelementtikontit ovat oiva ratkaisu eristettyä konttia etsivälle. Villaelementit pitävät kontin lämpimänä, käytettiinpä sitä sitten taukotilana tai kylmyyttä kestämättömien aineiden tai materiaalien varastointiin tai kuljettamiseen. Meiltä saat tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset villaelementtikontit avaimet käteen -periaatteella toteutettuna.

 

Varustekontit

Yksilöitynä juuri asiakkaan tarpeen mukaisin varustein ja vaatimuksin.

Merikontti

Merikontit onnistuvat tarpeesi mukaan niin tavallisina konttiratkaisuina kuin myös räätälöityinä versioina. Tilaa merikontti meiltä, niin saat palvelua tarpeesi mukaan.

 

Erikoiskontti

Erikoiskontti eli muokattu kontti on vaihtoehto tavalliselle kontille silloin, kun tarve on erityinen. Rakennamme kontit avaimet käteen -periaatteella sen perusteella, mitä asiakas haluaa ja millaisen käyttöön kontti tulee. Vuosien varrella olemme valmistaneet useita erilaisia ratkaisuja laidasta laitaan, joten meille mikään toteutus ei ole mahdoton.

 

Lämpökontti

Lämpökontti lämmittää tehokkaasti suuretkin kohteet. Konttiin pakattu lämpöyksikkö aloittaa lämmöntuotannon saman tien, joten työskentelyyn sopiva lämpötila saavutetaan nopeasti. Olemme valmistaneet lämpökontit esimerkiksi rakennusliikkeille, kasvihuoneille ja teollisuusyrityksille, joten lämpökontti kannattaa tilata meiltä.

Eristetty kontti

Eristetty kontti soveltuu esimerkiksi elintarvikkeiden kuljetukseen. Eristekontissa oleva lämpöeristys pitää lämpötilan elintarvikkeille sopivana koko kuljetuksen ajan. Sitä voidaan hyödyntää myös kylmävarastointiin esimerkiksi sesonkivarastona. Eristetty kontti onnistuu meiltä monen vuoden kokemuksella.

Säiliökontti

Säiliökontti kuljettaa ja varastoi nestemäiset aineet turvallisesti. Meiltä saat erikokoiset säiliökontit myös erilaisin lisävarustein kuten lämmityksen, eristyksen tai painepurkulaitteiston kera.

Paikan päällä rakennettavat laitesuojat

Mikäli valmis laitesuoja on liian iso maantiekuljetukseen niin voimme toimittaa laitesuojan elementti toimituksena. Myös rakennuskohteen ollessa sellaisessa paikassa, jonne valmista laitetilaa ei voida kuljettaa rakennamme laitesuojan paikan päällä. Tällaisissa tapauksissa teemme elementit tehtaallamme ja hoidamme laitesuojan pystytyksen ja installaatiot paikan päällä avaimet käteen periaatteella

Laitetilojen varustelu

Laitetilan täydellinen sähköistys asiakkaan tarpeen mukaan

  • Jäähdytyslaiteasennukset
  • Tele- ja kuitulaitteiden asennus
  • Voimalaitteiden virransyöttölaitteiden asennukset
  • Kojeistojen ja pumppaamolaitteiden esiasennukset

Toteutamme laitesuojien toimitus sisällön vastamaan asiakkaan tarpeita myös paikan päällä rakennettavissa kohteissa.