Projektitoimitukset

Tarjoamme asiakkaillemme asiakaslähtöiset projektitoimitukset yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tuotantotilamme sijaitsevat Joutsassa, mutta palvelumme ja tuotteemme ovat hyödynnettävissä täysin maanlaajuisesti – ja tarpeen mukaan myös maamme rajojen ulkopuolella. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua.

Kone- ja laiterakentaminen

Kone- ja laiterakentamiseen liittyvät työt onnistuvat meiltä juuri niin kuin haluat.

Tarjoamme asiakkaillemme projektitoimituksella korkeatasoiset ja räätälöidyt ratkaisut, joissa on huomioitu kaikki yksilölliset tarpeet niin suunnittelu- kuin toteutusvaiheissakin. Tämä takaa lopputuloksen, joka palvelee aiotussa käytössä parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytämme kone- ja laiterakentamisessa pelkästään korkealaatuisia materiaaleja, kuten rakenne- ja ruostumatonta terästä. Kokeneet tekijämme hallitsevat kattavasti erilaiset metallin ja teräksen työstömenetelmät, mikä osaltaan varmistaa korkean laadun.

Kantavat teräsrakenteet

Kantavat teräsrakenteet, kuten erilaiset tukirakenteet, kuuluvat luonnollisena osana toteutus- ja tuotevalikoimaamme. Suunnittelemme ja toteutamme vaativiakin rakenteita projektitoimitus, sopimusvalmistus tai perinteisen toimeksiannon pohjalta, aina laadusta tai kilpailukykyisestä hinnoittelusta tinkimättä.

Rakenteiden toteutuksessa hyödynnämme laajaa hitsaus- sekä tarvittaessa myös putkilaser osaamistamme. Meiltä saatkin siis hankittua kaikki teräsrakenteet juuri sellaisina kuin ne haluat,  juuri silloin kuin ne tarvitset.

Teräsrakenteisiin liittyvien kokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistusta teemme toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4 EN1090-1:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisesti. Käytössämme on sertifioitu hitsausjärjestelmä EN ISO 3834-2. Halutessasi meiltä onnistuu myös teräsrakenteiden pintakäsittely.

Putkistot

Meiltä saat hankittua räätälöidysti toteutetut putkistot vaativiinkin tarpeisiin myös projektitoimituksella. Kykenemme työstämään ja valmistamaan putkistoja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Kestävät, laadukkaasti toteutetut teräs- ja metalliputket soveltuvat ongelmitta sekä kaasujen että nesteiden kuljetukseen täysin turvallisuudesta tinkimättä. Jos sinulla on tarve putkistolle, anna meidän toteuttaa se toiveidesi mukaisesti.

Sijaitsemme Joutsassa, mutta tietotaitomme ja palvelumme putkistojen suhteen ovat hyödynnettävissä kattavasti koko Suomessa. Vankan osaamisemme ja nykyaikaisen laitekantamme ansiosta kykenemme toteuttamaan kattavasti muun muassa teräs-, kupari- ja alumiiniputkistoja.

Pilarit ja putkisillat

Valmistamme projektitoimituksen avulla erilaiset pilarit ja putkisillat teräksestä tai muusta metallista tarpeesi mukaan. Tuotantotiloistamme löytyy monipuolista ja huippumodernia laitteistoa, joka yhdistettynä henkilökuntamme pitkään kokemukseen ja vankkaan osaamiseen tarjoaa markkinoiden parhaat ratkaisut pilareista tai putkisilloista puhuttaessa. Osaamme työstää metallia ja valmistaa rakenteita vaativampienkin tarpeiden pohjalta. Toki myös laadukkaat materiaalit takaavat omalta osaltaan valmiiden ratkaisujen kestävyyden ja luotettavuuden.

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi, mikäli tarvitset pilareita tai putkisiltoja räätälöidyn toteutuksen kera. Tarjoamme niin yksittäisratkaisut kuin laajemmatkin sarjat omien tarpeidesi pohjalta.