Putkilaser

Joustavuutta, tehokkuutta ja tarkkuutta 3D-laserpalvelusta

Tarjoamme putkilaserleikkausta kone- ja laitevalmistajille sekä konepajateollisuudelle. Modernin 3D-putkilaserleikkausjärjestelmän avulla voimmekin tarjota asiakkaillemme täysin ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Samalla kattava konekantamme mahdollistaa myös järeän kokoluokan putkien, profiilien ja palkkien käsittelyn – putkilaser pystyykin leikkaamaan sekä taivuttamaan erittäin helposti järeitäkin putkia ja profiileja.

Leikkauspalvelumme EN1090-1:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisesti toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4.

Putkilaser tarjoaa huippumodernia teknologiaa

3D-laserleikkaus on menetelmänä markkinoiden edistyksellisin sen tarjoaman nopeuden, tarkkuuden sekä geometriavapauksien suhteen. Laatu ja työnjälki ovat ensiluokkaista, vaikka prosessi itsessään on nopea. Laserin leikkauspää mahdollistaa niin putkien, profiilien kuin myös avoprofiilien 3D-leikkauksen. Myös tarkkojen yksityiskohtien aikaansaaminen on automatisoitua ja nopeaa.

Putkilaser käyttö

Putkilaserin käyttö mahdollistaa esimerkiksi hitsausviisteiden tekemisen kerralla valmiiksi, joka on perinteisesti ollut erityisen paljon aikaa ja manuaalista työvoimaa vaativa työvaihe. Laserleikkauksen tarjoama työkappaleiden mittatarkkuus mahdollistaa myös hitsaustyön ja kokoonpanotoimintojen automatisoinnin. Lisäksi ohjauksen avulla onnistuvat esimerkiksi offshore- ja rakennusteollisuuden vaatimat mekaaniset lukitteet, joilla säästetään hitsauksien määrää ja lisätään rakenteiden tukevuutta. Putkilaserin käytön avulla meiltä saatkin kaikki tarvitsemasi palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan, korkeasta laadusta tinkimättä. Myös sopimusvalmistus ja projektitoimitus onnistuvat tarvittaessa.

Putkilaserleikkauksen edut

 • Erinomainen laatu ja uudenlainen monimuotoisuus järeissä teräsprofiileissa.
 • Tarjoaa erinomaista leikkaustarkkuutta teräsprofiilien työstöön.
 • Vähentää oleellisesti teräskokoonpanojen kokonaisvalmistusaikaa.
 • Mahdollistaa erilaisten teräsprofiilien ja -putkien liittämisen toisiinsa helposti.
 • Nopeuttaa ja helpottaa kokoonpanoa.
 
Ominaisuudet
 • Pyöreän putken läpimitta: max 406mm
 • Neliömäisen putken läpimitta: max 300x300mm
 • Putken pituus: max 14 000 mm (syötettynä ketjulta), max. 12 500 mm (syötettynä nipusta)
 • Purku 14 000 mm asti
 • Suuritaajuuksinen C02-laserlähde
 • Ei hukkaa
 • Laserpään 5-akselinen järjestelmä sallii viisteen paksuussuunnassa

Putkilaser hinta

Kiinnostaako sinua tietää, paljonko tarpeidesi mukainen putkilaserpalvelu maksaa? Modernin konekannan ja pitkän kokemuksen avulla huippuunsa viilatut tuotantoprosessit antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle putkilaserpalveluita entistäkin kilpailukykyisempään hintaan. Lisätiedot putkilaserin hinnasta sekä muista palveluistamme saat ottamalla meihin suoraan yhteyttä. Antamasi tietojen perusteella kun voimme laskea sinulle tarkan, työstettävien kappaleiden määrän mukaan lasketun putkilaser hinnan.

Kun siis sinua kiinnostaa putkilaserin hinta, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää!

Putken taivutukset osaavalta kumppanilta

Meiltä onnistuu nopeasti ja tarkasti myös kaipaamasi profiilin tai putken taivutus. Kiitos innovatiivisen 3D-järjestelmän ja kattavan konekannan, voimme myös taivuttaa suuria ja järeitä putkia kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Taivutamme niin kupari-, alumiini- kuin myös teräsputket sekä -profiilit aina tarvitsemaasi muotoon. Perinteisin menetelmin sama työ vaatisi useita erillisiä työvaiheita, kun taas putkilaserin ja 3D-järjestelmän avulla tuote valmistuu yhdellä työkalulla ja työvaiheella. Nykyaikainen teknologia ei siis ainoastaan nopeuta työtämme, vaan myös parantaa sen laatua, entistä kilpailukykyisempään hintaan.

Teräksen leikkaus ja teräsputken taivutus

Teräksen leikkaus ja teräsputken taivutus onnistuvat aina asiakkaan toiveiden mukaisten mittojen mukaan. Käytössämme oleva monipuolinen ja moderni kalusto mahdollistavat kattavasti erilaisten teräsputkien leikkaukset ja taivutukset. Meiltä saatkin aina tarpeitasi vastaavat putkistot vaativiinkin kohteisiin. Lisäksi toteutamme halutessasi erilaiset kokoonpanotyöt osana tuotannon prosessia. Ota siis yhteyttä!