Sopimusvalmistusta vuosien kokemuksella

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja monipuolista sopimusvalmistusta yli neljän vuosikymmenen mukanaan tuomalla kokemuksella. Sopimusvalmistus töihin lukeutuvat muun muassa putkilaser, putkien ja profiilien taivutukset, levyjen muokkaukset, hitsaustyöt sekä kokoonpano- ja asennustyöt. Haluamme tarjota kustannustehokkaat ja toimitusvarmuudeltaan huippuluokkaa olevat ratkaisut, puhuttiinpa sitten yksittäiskappaleesta tai laajasta sarjasta. Huippumoderni laitekantamme yhdistettynä laajaan tietotaitoon mahdollistavat ainutlaatuiset ratkaisut asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä

Putkien ja profiilien taivutus

A. Reponen Oy taivuttaa putket ja profiilit laadukkaasti nykyaikaisella kalustolla. Putken taivutus ja profiilin taivutus ovat erikoisosaamistamme.

Tarjoamme esimerkiksi:

Tarjoamme korkealaatuista osaamista vaativissakin sopimusvalmistus toimeksiannoissa. Teemme taivutustöitä niin yksittäiskappaleina kuin sarjatuotantonakin. Yrityksellämme on pitkät perinteet putkien ja profiilien taivutuksessa. Putkien ja profiilien taivuttaminen vaatii erikoisosaamista ja pitkää kokemusta, koska niiden koot, muodot sekä materiaalit ovat erilaisia. Siksi yhteistyökumppaniksi kannattaa valita A. Reponen Oy, jonka ammattitaitoon voit aina luottaa.

Putkentaivutus ja profiilintaivutus ovat meillä monimuotoista kattavan konekantamme ansiosta. Pystymme tekemään laajasti erilaisia tuotteita erilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmistamme tarkkuutta vaativat komponentit kaikenlaisiin koneisiin, laitteisiin ja muihin kohteisiin. Meillä valmistuvat putket ja profiilit, jotka ovat esimerkiksi ympyrän, neliön, suorakaiteen ja ovaalin muotoisia. Kun asiakas kertoo meille toiveensa, me valitsemme sopivimman tuotantotavan laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Putken taivutus

 

Hitsaustyöt sopimusvalmistuksella

Reponen Oy on luotettava kumppani erilaisissa hitsaustöissä. Teemme sopimusvalmistus hitsausta alihankintana esimerkiksi rakennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Meiltä hitsaus sujuu nopeasti ja luotettavasti.

Hitsaamme kaikenlaisia tuotteita laidasta laitaan. Konepajassamme valmistuvat esimerkiksi kestävät ja korkealaatuiset metalli- ja teräsrakenteet sekä muut hitsauskokoonpanot. Kaikki tuotteemme ovat räätälöitävissä ja saatavissa asiakkaan haluamassa muodossa.

Korkean laadun varmistaa käytössämme oleva hitsausjärjestelmä (ISO 3834-3). Teetä hitsaus kokeneella ammattilaisella ja kerro, miten voimme palvella.  Teräsrakennekokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistus toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4

 

Sopimusvalmistus levyn muokkaus

Sopimusvalmistamme myös teräslevyjen alihankintaleikkausta ja leikkeiden jatkojalostusta mm. särmäystä, hiontaa sekä mankelointia.

Leikkauspalvelumme EN1090-2:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisesti toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4 RST- ja teräsmateriaaleille.

Palvelemme levyn muokkauksessa:

 • leikkauksessa
 • särmäyksessä
 • mankeloinnissa
 • hionnassa
 • lävistyksissä
 

MIG-hitsaus

MIG-hitsaus on kaasuhitsausmenetelmä, jonka etuja ovat nopeus ja hitsin puhtaus. Käytössämme ovat hitsauslaitteet ovat validoituja.

MAG-hitsaus

MAG-hitsaus tapahtuu samoilla periaatteilla ja laitteilla kuin MIG-hitsauskin.

TIG-hitsaus

TIG-hitsaus on kaasukaarihitsausprosessi, jonka etuja ovat muun muassa hyvä sulan ja tunkeuman hallinta, tarkasti säädeltävä lämmöntuonti sekä hitsin puhtaus.

Pistehitsaus

Pistehitsaus on vastushitsausmenetelmä, jossa yhteen liitettävien kappaleiden liitoskohdat kuumennetaan sähkövirran avulla tahdasmaiseen, lähes sulaan tilaan.

Puikkohitsaus ja korjaushitsaus

Puikkohitsaus on kaarihitsausprosessi, jonka toimii myös hankalissa olosuhteissa sekä kestää erinomaisesti tuulta ja vettä.

 • FE, RST/HST, AL, valuraudat

Kokoonpano ja asennus sopimusvalmistajalla

Täyden palvelun yrityksenä tarjoamme kokoonpanoon ja asennukseen liittyvät palvelut avaimet käteen -periaatteella. Valmistamme räätälöidysti esimerkiksi erilaisia kontteja sekä teemme muitakin metalli- ja teräskokoonpanoja laadusta tinkimättä. Heti suunnitteluvaiheessa otamme huomioon asiakkaan tarpeet, jotta lopputuloksesta saadaan aikaiseksi paras mahdollinen. Voimme myös toimia asiakkaan valmiiden suunnitelmien pohjalta, jolloin meille jää toteutusvaiheesta ja valmiin tuotteen toimituksesta huolehtiminen.

Kokoonpanemiemme ratkaisujen asennukset kuuluvat myös osaksi tarjoamaamme palvelukokonaisuutta. Tämä takaa toimitusketjun laadun ja varmuuden alusta loppuun saakka.

 

Tuotantotila

 • 3500 neliötä
 • Ovikoko 8,0 x 6,0
 • Siltanosturit
 • 2 kpl 10 000 kg
 • 3 kpl 6300 kg
 • Nosturin alla vapaakorkeus 9000

Tuotantotila

 • 2126 neliötä
 • Ovikoko 4,0 x 4,2
 • Siltanosturi:
 • 1 kpl 5000 kg
 • Nosturin alla vapaakorkeus 4500

Trukit

 • 4 kpl 1500 – 12 500 kg

Koneenrakennus ja teollisuuden kunnossapito

Tarjoamme asiakaslähtöistä koneenrakennusta sekä joustavia teollisuuden kunnossapidon palveluita yli neljän vuosikymmenen mukanaan tuomalla kokemuksella ja varmuudella. Laitekantamme taipuu ongelmitta koneenrakennuksen tarpeisiin.

Teollisuuden kunnossapidon puolella palvelemme juuri silloin kun tarvetta ilmenee. Meiltä saat muun muassa erilaiset hydrauliikkakomponentit ja letkut sekä muut varaosat asennuksineen ja huoltotöineen. Joustavana toimijana palvelumme on käytettävissäsi akuuteissakin tilanteissa, joten käänny puoleemme heti varaosa- tai huoltotarpeen ilmetessä!

Pintakäsittelyt sopimusvalmistuksella

Yrityksemme suorittaa hiekkapuhallusta ja märkämaalausta toimittamiimme tuotteisiin sekä sopimusvalmitukseen. 2-komponenttimärkämaalauksella, käsittäen niin sinkki-, epoksi- kuin polyuretaanimaalaukset, käsittelemme vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut teräspinnat.

Maalausprosessin dokumentointi, mm. olosuhde- ja kalvonpaksuusmittaukset, lopputarkastusraportit ovat oleellinen osa asiakasyhteistyötä. Käytössämme on tuotannon laadunvalvonta (Factory Production Control-FPC), jonka piiriin pintakäsittelymme kuuluu.

 

Raepuhallus

 • Tilakoko: 16 000 x 7000 x 4300

Korkeapainemaalaus

 • Tilakoko: 16 000 x 7000 x 4300

Palveluitamme:

 • Teräsraepuhallus, SFS-ISO 80501 mukaisesti
 • Hiekkapuhallus
 • Märkämaalaus ISO12944 mukaisesti eri rasitusluokissa
 • Korkeapaineruiskumaalaukset
 • FRP-pinnoitus