Putken taivutus

Putken taivutus yksittäin tai suurempana sarjatuotantona onnistuu A. Reponen Oy:ltä käden käänteessä. Taivutetut putket soveltuvat hyvin esimerkiksi erilaisten koneiden osiksi, kahvoiksi sekä hydrauliikkaputkiksi. Meiltä kun onnistuvat niin kupariputken, alumiiniputken sekä rst- ja teräsputken taivutus, profiilin taivutus, CNC-putken taivutus, palkin taivutus, kuin myös kaaritaivutus. Kun siis edessä on mistä tahansa materiaalista valmistetun profiilin tai putken taivuttaminen, valitse kumppaniksesi ammattitaitoinen, kustannustehokas ja alalta pitkän kokemuksen omaava A. Reponen Oy!

Teräsputken taivutus

Teräsputken taivutus onnistuu helposti ja vaivattomasti ammattitason CNC-putkentaivutuskoneilla omassa konepajassamme. Teemme vaativatkin teräsputkien taivutukset niin yksittäiskappaleena kuin sarjatuotantona, sopimuksen mukaan. Teräsputken taivutus onnistuu aina asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidysti.

Kupariputken taivutus

Koska kupari on materiaalina helposti liitettävää ja muotoiltavaa, onnistuu kupariputken taivutus meiltä käden käänteessä. Kupariputken taivuttaminen kannattaa jättää ammattilaiselle, sillä huonosti tehty taivutus johtaa helposti pyörteiseen virtaukseen putken taivutuskohdassa ja sen myötä eroosiokorroosiovaurioihin.

Alumiiniputken taivutus

Meiltä alumiiniputken taivutus sujuu laadukkaasti, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset CNC-koneet. Meillä on vuosikymmenien kokemus, kun kyseessä on putkentaivutus. Voit siis luottaa ammattitaitoomme vaativissakin taivutustöissä, oli kyseessä sitten teräsputken tai alumiiniputken taivutus.

Putkentaivutus on ollut erikoisalaamme pitkään

A. Reponen Oy on putkentaivutukseen ja monipuoliseen putkiprofiilien jatkojalostukseen erikoistunut yritys. Voit itse valita tarpeidesi mukaisen putkimateriaalin, sillä meiltä onnistuvat niin teräs-, alumiini-, rst-, haponkestävät kuin myös messinkiputkien taivutukset. Työt toteutamme kustannustehokkaasti, nopeallakin aikataululla ja aina parhaalla pintakäsittelyllä sekä muilla mahdollisilla toiveidesi mukaisilla viimeistelyillä. Jos putkentaivutus on sinulle ajankohtaista ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Moderni konekanta mahdollistaa tarpeidesi mukaiset taivutukset

Putkentaivutus onnistuu monipuolisen ja nykyaikaisen konekantamme avulla, johon lukeutuu useampia rullataivuttimia sekä putkentaivutuskoneita. Tuotantomme perustuukin erittäin kattavaan ja moderniin konekantaan, jonka avulla voimme toteuttaa kaikki tarpeidesi mukaiset putken taivutukset niin pienempinä sarjoina kuin myös suurempina erinä.

Kun siis sinua kiinnostaa putken taivutus, ota meihin suoraan yhteyttä ja pyydä tarjousta! Lisäksi voit myös tutustua alla esiteltyyn konekantaamme tai ladata esitteen linkin takaa.