Asennuspalvelut

Meillä on vankka kokemus monipuolisten ja vaativien teollisuusputkistojen, laiteasennusten, sekä hitsauspalvelujen tuottamisesta eri teollisuusalojen yrityksille. Pitkä kokemus ja asiantuntemus takaavat asiakkaalle onnistuneen ja tavoiteaikaan valmistuneen projektin. Toimimme aina luotettavasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Olemme asiakkaan apuna projektin jokaisessa vaiheessa. Palvelukokonaisuus sisältää tarvittaessa kaiken projektisuunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Teemme työmme aina huolellisesti asiaankuuluvien laatustandardien mukaisesti.

Teollisuuden pienputkistoasennukset

Suoritamme mm. koneuusintojen yhteydessä tarvittavat pienputkistoasennukset hitsaamalla ja taivuttamalla, vesi,- paineilmaputkistojen purut ja uudelleenasennukset.

Teollisuusputkistot

Toimitamme vaativat teollisuusputkistot ja putkistoasennukset. Olemme apunasi putkistoprojektin jokaisessa vaiheessa, alkaen putkistojen suunnittelusta ja esivalmistelusta aina asennukseen, tarkastukseen ja käyttöönottoon asti. 

Meiltä saat myös asiantuntevan huollon ja kunnossapidon teollisuuden putkistoille.

Koneasennukset ja laiteasennukset

Teemme kone- ja laiteasennukset aina tarpeen mukaan vaikka kokonaistoimituksena suunnittelusta käyttöönottoon asti. Toimitukset sisältävät mm. asennuksen suunnittelun, perustukset, teräsrakenteet, laitetoimitukset sekä kone- ja laiteasennukset. 

Palveluihimme kuuluu myös haalaukset. Ammattitaitoiset luokkahitsaajamme ja asentajamme hallitsevat suuremmatkin teollisuuden tarpeisiin sopivat kokonaisuudet. 

Pitkä kokemus ja CE-standardien mukainen kantavien teräsrakenteiden valmistus takaavat siistin, turvallisen ja kestävän lopputuloksen.