Teräksen leikkaus

Tarkkuudella ja ammattitaidolla

Teräksen leikkaus ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella onnistuu A. Reponen Oyltä käden käänteessä – osaavan henkilökuntamme käsissä syntyvät niin putkilaserilla valmistettavat 3D-laserleikkaukset, kuin myös muut millin tarkat teräslevyjen leikkaukset kaikkiin teollisuuden eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

 

Laserleikkaus sopii erittäin hyvin teräksen leikkaukseen

Leikkaamme terästä laserin avulla, joka sopii varsinkin seostamattoman teräksen tarkkaan ja nopeaan leikkaukseen. Laserilla voidaankin leikata lähes millaista terästä tahansa. Leikkaustapana se kuitenkin soveltuu parhaiten ruostumattoman teräksen, hienoraeteräksen sekä muiden rakenne-, erikoislujien ja kulutusta kestävien terästen leikkaukseen.

 

Millin tarkkaa leikkausjälkeä tarpeidesi mukaan

Teräksen leikkauksen tarkkuus sijoittuu 0,2–0,4 mm välille, riippuen hieman leikattavan teräksen vahvuudesta. Koneistuksella saamme kuitenkin leikattua pinnat aina 2 mm työvaralla. Laserleikkauksen leikkausjälki onkin aina visuaalisesti tarkkaa. Viimeistellyn leikkausjäljen sekä erinomaisen kustannustehokkuuden vuoksi teräksen laserleikkausta kannattaakin harkita jopa koneistuksen korvaajana, jos se on lopputuotteen kannalta mahdollista.

Teräksen leikkaus onnistuu tarkasti laserleikkauksen avulla.

Etuna nopeus, kestävyys sekä viimeistelyn mahdollisuudet

Laserleikkauksen avulla pystymme siis leikkaamaan erittäin täsmällisiä ääriviivoja sekä tarkkoja, hyvinkin pieniä leikkausreikiä täysin tarpeidesi mukaan. Vaikka leikkausprosessi onkin itsessään nopea, jättää laser silti äärimmäisen pienet uurteet ja jättöviivat vähäisellä tai lähes olemattomalla kuonalla. Yksi laserprosessin eduista on myös sen luotettavuus. Kulutukseen tarkoitettujen, leikattujen teräslevyjen käyttöikä ja elinkaari kun on erittäin pitkä.

Teräksen leikkauksessa tukena moderni konekanta

Tiloistamme löytyy myös modernin metallialan paras konekanta, jonka avulla viimeistelemme täysin toiveidesi mukaiset teräslevyt tai muut komponentit erittäin kustannustehokkaasti. Samalla meiltä onnistuvat niin konttirakenteiden valmistus, erilaiset kokoonpanot, hitsaukset kuin myös putkilaserin käyttö. Työt voimme toteuttaa myös sopimusvalmistuksena tai projektitoimituksena.

Pyydä tarjous