Laserleikkaus metalli

Laserleikkaus metalli– tai teräsprofiiliin onnistuu helposti A. Reponen Oyn ammattilaisilta 3D-putkilaserleikkausjärjestelmällä. Omaamme pitkän kokemuksen niin metallin laserleikkauksesta kuin myös profiilien ja putkien taivutuksesta sekä erilaisten komponenttien ja kokoonpanojen valmistuksesta. Leikkauspalvelumme ovat myös aina tarkkaan viimeisteltyjä ja EN1090-2:2009+A1:2011 vaatimusten mukaisia toteutusluokissa EXC1, EXC2, EXC3 ja EXC4. Toteutamme 3D-laserleikkauksia erilaisille kone- ja laitevalmistajille sekä muulle konepajateollisuudelle.

Kun siis etsit osaavaa yritystä, jolta onnistuu metallin laserleikkaus, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Metallin laserleikkaus 

Metallin laserleikkaus toteutetaan hyödyntäen putkilaseria. Kattava 3D-putkilaserleikkausjärjestelmämme tarjoaa asiakkaillemme hyvinkin uniikin palvelukokonaisuuden, joka perustuu moderniin ja monipuoliseen konekantaamme. Näin ollen voimme käsitellä myös järeän kokoluokan putkia, profiileja sekä erikokoisia palkkeja – putkilaser ja sen tarkka leikkauspää kun pystyy leikkaamaan hyvinkin mittavia putkia, profiileja sekä avoprofiileja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Myös vaativien yksityiskohtien aikaansaaminen on automatisoitua ja nopeaa.

 

Edistyksellistä teknologiaa

Putkilaserin työnjälki ja laatu ovat aina ensiluokkaista, vaikka prosessi itsessään on erittäin nopea. Tästä johtuen käyttämämme leikkausmenetelmä onkin yksi markkinoiden edistyksellisimmistä, jonka eduiksi luetaan niin tarkkuus, nopeus kuin myös laajat geometriset vapaudet. Työkappaleiden mittatarkkuus laserleikkauksessa mahdollistaa myös kokoonpanotoimintojen ja hitsauksen automatisoinnin. Lisäksi ohjattuna onnistuvat esimerkiksi offshore- ja rakennusteollisuuden vaatimat mekaaniset lukitteet, jotka lisäävät rakenteiden tukevuutta ilman mittavaa hitsaustyötä.

Putkien ja profiilien laserleikkaus metalli-, teräs-, alumiini- tai vaikkapa RST-materiaaliin, onnistuu meiltä aina kilpailukykyiseen hintaan. Korkeasta laadusta koskaan tinkimättä. Muistathan myös, että meiltä saat tarvittaessa sopimusvalmistus ja projektitoimituksen. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!