Teräsrakenteet

A. Reponen Oy valmistaa erilaiset metallirakenteet sekä etenkin teräsrakenteet asiakkaan suunnitelmien ja vaatimusten mukaan. Meiltä saat erilaiset teräksestä valmistetut tuotteet ja komponentit alihankintatyönä. Valmistamme tuotteita konepajallamme Joutsassa, mistä toimitamme niitä kaikkialle Suomeen. Teräsrakenteet saat meiltän luotettavasti ja nopeasti toimitettuina, räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja, kuten rakenneterästä ja ruostumatonta terästä. Ammattitaitoiset työntekijämme hallitsevat erilaiset teräksen työstömenetelmät, joista heillä on vuosien kokemus. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen konekanta, minkä ansiosta työnjälki on aina ensiluokkaista – tarkkaa ja huoliteltua. Teräsrakenteet onnistuvat siis aina tarkkaa työnjälkeä noudattaen.

Metallirakenteet kattavasti

Tuotteisiimme kuuluvat kaikenlaiset metallirakenteet, kuten erilaiset tukirakenteet. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki tuotteet toimeksiannon mukaan. Teemme metallirakenteita monipuolisesti erilaisina toteutuksina asiakkaan tarpeen mukaan. Metallirakenteet saat kauttamme nopeasti, kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu kokoonpanoratkaisuihimme täältä.

Teräsrakenteita ammattitaidolla rakennettuina

Meiltä saat juuri sellaisia teräsrakenteita kuin haluat. Leikkaamme tuotteet haluttuun mittaan ja muotoilemme ne haluttuun muotoon. Tarvittaessa pintakäsittelemme teräksiset rakenteet esimerkiksi maalaamalla tai raepuhaltamalla sekä viimeistelemme ne laadukkaasti. Saat teräsrakenteet monen vuoden kokemuksella ja näkemyksellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tilaa teräsrakenteet tarpeesi mukaan vaikka heti.