Putkentaivutus ja profiilintaivutus

A. Reponen Oy taivuttaa putket ja profiilit laadukkaasti nykyaikaisella kalustolla. Putkentaivutus ja profiilintaivutus ovat erikoisosaamistamme ja työstämme näitä tuotteita yli 30 vuoden kokemuksella. Konepajamme sijaitsee Joutsassa, mistä toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Korkean laadun takaavat tuotannon laadunvalvonta (Factory Production Control - FPC) ja hitsausjärjestelmä (ISO 3834-3), joiden kriteereitä noudatamme kaikissa töissämme.

Teemme taivutustöitä alihankintana asiakkaan vaatimusten mukaan. Tarjoamme korkealaatuista osaamista vaativissakin toimeksiannoissa. Meidät tunnetaan teräsrakenteiden rautaisena osaajana, joka kykenee vastaamaan asiakkaan korkeisiinkin vaatimuksiin. Teemme taivutustöitä niin yksittäiskappaleina kuin sarjatuotantonakin.

Vuonna 1978 perustetulla yrityksellämme on pitkät perinteet putkien ja profiilien taivutuksessa. Putkien ja profiilien taivuttaminen vaatii erikoisosaamista ja pitkää kokemusta, koska niiden koot, muodot sekä materiaalit ovat erilaisia. Siksi yhteistyökumppaniksi kannattaa valita A. Reponen Oy, jonka ammattitaitoon voit luottaa.

Putkentaivutus ja profiilintaivutus ovat meillä monimuotoista kattavan konekantamme ansiosta. Pystymme tekemään laajasti erilaisia tuotteita erilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmistamme tarkkuutta vaativat komponentit kaikenlaisiin koneisiin, laitteisiin ja muihin kohteisiin. Meillä valmistuvat putket ja profiilit, jotka ovat esimerkiksi ympyrän, neliön, suorakaiteen ja ovaalin muotoisia. Kun asiakas kertoo meille toiveensa, me valitsemme sopivimman tuotantotavan laadukkaan lopputuloksen saamiseksi. Tutustu referensseihimme.

Teräsputken taivutus

Teräsputken taivutus onnistuu helposti ja vaivattomasti ammattitason CNC-putkentaivutuskoneilla omassa konepajassamme. Teemme vaativatkin teräsputkien taivutukset niin yksittäiskappaleena kuin sarjatuotantona, sopimuksen mukaan. Teräsputken taivutus onnistuu aina asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidysti.

Kupariputken taivutus

Koska kupari on materiaalina helposti liitettävää ja muotoiltavaa, onnistuu kupariputken taivutus meiltä käden käänteessä. Kupariputken taivuttaminen kannattaa jättää ammattilaiselle, sillä huonosti tehty taivutus johtaa helposti pyörteiseen virtaukseen putken taivutuskohdassa ja sen myötä eroosiokorroosiovaurioihin.

Alumiiniputken taivutus

Meiltä alumiiniputken taivutus sujuu laadukkaasti, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset CNC-koneet. Meillä on vuosikymmenien kokemus, kun kyseessä on putkentaivutus. Voit siis luottaa ammattitaitoomme vaativissakin taivutustöissä, oli kyseessä sitten teräsputken tai alumiiniputken taivutus. 

Ota yhteyttä ja tilaa putkentaivutus tai kysy lisää palveluistamme.