Putkilaser

Joustavuutta, tehokkuutta ja tarkkuutta 3D -laserpalvelusta

3D-laserleikkaujärjestelmällä pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme täysin ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.
Olemassa olevan konekantamme ja tämä uusi putkilaser mahdollistaa järeän kokoluokan putkien, profiilien ja palkkien käsittelyn.
Pystymme nyt leikkaamaan sekä taivuttamaan erittäin järeitä putkia ja profiileja.

Putkilaser tarjoaa moderneinta teknologiaa

3D-laserleikkaus on menetelmänä markkinoiden edistyksellisin nopeuden, tarkkuuden sekä geometriavapauksien suhteen. Sillä pystytään tekemään mm. hitsausviisteet kerralla valmiiksi, mikä perinteisesti on ollut varsin työvoimavaltainen työvaihe. Laserleikkauksen tarjoama työkappaleiden mittatarkkuus mahdollistaa hitsaustyön ja kokoonpanotoimintojen automatisoinnin. Lisäksi ohjauksella onnistuu esim. offshore- ja rakennusteollisuuksien vaatimat mekaaniset lukitteet, joilla säästetään hitsauksien määrää ja lisätään rakenteiden tukevuutta.

 

Katso video

 

 

Putkilaserin ominaisuudet

 • Pyöreän putken läpimitta: max 406mm
 • Neliömäisen putken läpimitta: max 300x300mm
 • Putken pituus:
  max 14 000 mm (syötettynä ketjulta),
  max. 12 500 mm (syötettynä nipusta)
 • Purku 14 000 mm asti
 • Suuritaajuuksinen C02 Laserlähde
 • Ei hukkaa
 • Laserpään 5-akselinen järjestelmä sallii viisteen paksuussuunnassa

 

 


A. Reponen Oy on Joutsassa toimiva metallialan alihankintayritys, joka on erikoistunut metalli- ja teräsrakenteiden suunnitteluun, valmistukseen ja pintakäsittelyyn. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat putkilaser, taivutukset, teräksen työstö sekä alihankintapalvelut. Meiltä saat myös erilaiset metalli- ja teräsrakenteet sekä kattavat raskaan kaluston palvelut. Toimitamme tuotteitamme ja palveluitamme kaikkialle Suomeen.

Käytössämme ovat tuotannon laadunvalvonta (Factory Production Control - FPC) ja hitsausjärjestelmä (ISO 3834-3), mitkä takaavat tuotteidemme ja palveluidemme korkean laadun.

Haluamme tarjota asiakkaillemme edistyksellisintä teknologiaa, ja siksi putkilaser kuuluu palveluvalikoimaamme. Menetelmän avulla voimme leikata ja taivuttaa vaivattomasti suuria putkia, profiileja ja palkkeja. 3D-laserleikkaus on markkinoiden edistyksellisin menetelmä nopeutensa, tarkkuutensa ja geometriavapauksiensa ansiosta. Putkilaserin avulla hitsausviisteet valmistuvat kerralla sekä hitsaus- ja kokoonpanotyöt on mahdollista automatisoida. Lisäksi offshore- ja rakennusteollisuuden vaatimat mekaaniset lukitteet onnistuvat ohjauksella.

Putken taivutus

Teemme putkien ja profiilien taivutukset nopeasti ja tarkasti. 3D-laserleikkausjärjestelmän avulla suurten ja järeidenkin putkien taivutus onnistuu meiltä vaivattomasti. Taivutamme teräs-, kupari- ja alumiiniputket sekä -profiilit tarvittavaan muotoon. Perinteisin menetelmin sama työ vaatisi useita erillisiä työvaiheita, kun taas putkilaserilla tuote valmistuu yhdellä työvaiheella ja työkalulla. Nykyaikainen teknologia paitsi nopeuttaa työtämme myös parantaa työn laatua.

Teräsputket – taivutus ja leikkaus

Leikkaamme ja taivutamme teräsputket asiakkaan haluamien mittojen mukaan. Käytössämme oleva monipuolinen kalusto mahdollistaa kattavasti erilaisten teräsputkien leikkaukset ja taivutukset. Meiltä saat tarpeitasi vastaavat putkistot vaativiinkin kohteisiin.

Kokoonpanotyöt ja leikkaus

Toimialaamme kuuluvat myös kokoonpanotyöt ja leikkaus, asennus, koneenrakennus sekä teollisuuskunnossapito. Hitsaamme ja pintakäsittelemme kaikenlaiset metalli- ja teräsrakenteet ammattitaidolla.

Valmistamme erilaiset alihankintaosat ja komponentit asiakkaan suunnitelmien ja vaatimusten mukaan. Kauttamme saat myös varavoimakontit tarvittavine oheispalveluineen asennuksista projektinhallintaan. Metalli- ja teräsrakenteet valmistuvat konepajallamme yli 30 vuoden kokemuksella. Jätä kokoonpanotyöt ja leikkaus meille ja kysy tarjous!